Project Description

Diversen

MAAK EEN AFSPRAAK

Diversen

MAAK EEN AFSPRAAK

Wenkbrauwen epileren

Hierbij wordt er door het gebruik van het pincet een model gecreëerd in de wenkbrauwen en hierbij de overtollige haartjes verwijderd. Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm om zo de perfecte vorm en model van de wenkbrauwen te creëren.

Verven van wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Het verven van de wenkbrauwen zorgt ervoor dat deze meer opvalt en beter bij de haarkleur past. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

De verf blijft gemiddeld 4 tot 5 weken zitten. Dit proces gaat in de zomer door zonlicht, zwemmen in chloorwater etc. wat sneller. In de Winter blijft het vaak wat langer zitten.

Verven van wimpers

Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel beter zichtbaar zijn waardoor de wimpers er ook zonder verdere make-up veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen. Gemiddeld blijft dit 5 tot 6 weken zitten en net als bij de wenkbrauwen gaat dit proces zomers door zonlicht, zwemmen in chloorwater wat sneller. In de winter doen de meeste mensen iets langer met de verfbeurt.

Cosmetische hand verzorging

Uw handen worden dagelijks blootgesteld aan invloeden van buiten af.

Geef ze een keer wat extra aandacht met een cosmetische handverzorging. Een ontspannende handverzorging waarna uw handen weer als herboren aanvoelen.

Terwijl u tot rust komt tijdens het handbad worden uw handen verwend.

  • handen en nagels reinigen
  • nagels in model vijlen
  • handen scrubben
  • nagelriemen scrubben en los maken
  • handcrème
  • nagelriemen met olie behandelen
  • nagels lakken met beschermende lak

€ 10,00    30 minuten

€ 10,00    30 minuten

€ 17,50    40 minuten

€ 20,00    40 minuten

€ 8,00    15 minuten

Tijdens een gezichtsbehandeling met een heerlijke biologische scrub en massage

“Als je wilt ontspannen, kijk je naar de wolken als je op het gras ligt of zit je voor de kreek; gewoon niets doen en die stille momenten hebben, verjongt echt het lichaam…”

FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE
0%
AANBIEDING

Neem wat tijd. Trakteer uzelf. Je verdient het.

Boek een Luxe gezichtsbehandeling ter waarde van € 50,00 en ontvang 20% korting. Deze aanbieding is geldig tot 1 mei 2019.

NU BOEKEN