Project Description

Make up

MAAK EEN AFSPRAAK

Make up

MAAK EEN AFSPRAAK

Dag en nacht make up

Make-up

Het doel van make-up / visagie is het mooier maken van het gezicht, door middel van delen te accentueren en andere delen te camoufleren. Make-up is er in verschillende vormen en wordt altijd naar uw wensen aangebracht. Het woord visagie is afgeleid van het Franse woord visagie, dat staat voor gezicht. Het aanbrengen van een make-up geeft een positieve bijdrage aan het uiterlijk.

Dag make-up

Dit is een neutrale make-up. Er wordt een lichte foundation aangebracht en afgewerkt met een lichte minerale poeder. De ogen worden opgemaakt met een lichte bijpassende oogschaduw en een mascara met eventueel een oogpotlood of eyeliner. Voor de lippen een neutrale kleur lipstick en/of gloss.

Avond/feest make-up

Dit is een wat zwaardere make-up. De kleuren van de oogschaduw en foundation wordt net iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Voor de lippen wordt een wat meer sprekenden kleur gebruikt.

€ 35,00   60 minuten

“Als je wilt ontspannen, kijk je naar de wolken als je op het gras ligt of zit je voor de kreek; gewoon niets doen en die stille momenten hebben, verjongt echt het lichaam…”

FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE
0%
AANBIEDING

Neem wat tijd. Trakteer uzelf. Je verdient het.

Boek een Luxe gezichtsbehandeling ter waarde van € 50,00 en ontvang 20% korting. Deze aanbieding is geldig tot 1 mei 2019.

NU BOEKEN