Project Description

Massage

MAAK EEN AFSPRAAK

Massage

MAAK EEN AFSPRAAK

Een volledige massage ontspant de spieren, maakt de gewrichten, spieren en pezen soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van afvalstoffen zodat die het lichaam beter kunnen verlaten. Door ontspanning van de spieren in het lichaam kunnen ook klachten als stress, spanningshoofdpijn, stijve nek, chronische vermoeidheid en slaapproblemen worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.Een ontspannende massage is geschikt voor iedereen:

€ 20,00    20 minuten

€ 25,00    30 minuten

€ 50,00    60 minuten

Door middel van effleurages, knedingen, fricties en schuddingen ontstaat er een natuurlijke en verfijnde manier ​van aanraken, die aangenaam en ontspannend is om te ondergaan. Na een behandeling zul je beslist het effect merken; soepeler spieren, minder pijn, betere nachtrust. Deze massage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij  een warme massageolie wordt gebruikt.

  • Als cadeautje voor jezelf na of tijdens een drukke werkweek.

  • Als je je vermoeid en uitgeblust voelt (bv na het sporten).

  • Als je even heerlijk wil ontspannen en je je gedachten “op nul” wilt zetten.

  • Als je last hebt van pijnlijke of verkrampte spieren.

  • Als je “uit je hoofd “wilt komen.

Handdoeken en massage cape zijn bij ons aanwezig. Tijdens de behandeling houdt u uw ondergoed aan; de gedeelten die niet worden gemasseerd worden tijdens de massage afgedekt met baddoeken.

Als je wilt ontspannen, kijk je naar de wolken als je op het gras ligt of zit je voor de kreek; gewoon niets doen en die stille momenten hebben, verjongt echt het lichaam…”

FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE
0%
AANBIEDING

Neem wat tijd. Trakteer uzelf. Je verdient het.

Boek een Luxe gezichtsbehandeling ter waarde van € 50,00 en ontvang 20% korting. Deze aanbieding is geldig tot 1 mei 2019.

NU BOEKEN